Om os

Book en Stjerne.dk - det er os

Book en Stjerne er et nyudviklet site, der samler alle Danmarks fremtrædende personligheder og profiler - ja, stjerner - ét sted og gør vejen til dine favoritstjerner ganske kort og enkel.

Med få klik kan du booke en personlig videohilsen, et foredrag, event eller et andet arrangement med nogle af Danmarks største personligheder – kendte tv-stjerner, populære skuespillere, hotte sportsfolk og musikere, farverige komikere, andre spændende kulturpersoner, interessante erhvervsprofiler samt mange flere.

Bag Book en Stjerne står et meget dedikeret team, som står klar til at hjælpe dig med personlig og professionel service. Tøv ikke med at kontakte os.

 

Vores team

Mads Laudrup

Partner & Bestyrelsesformand

+45 7230 0477

Brian Gellert

Booking & Management

+45 2810 4004

Kasper S. Jørgensen

Administration & Drift 

+45 2625 6667

Vores Historie

Book en Stjerne.dk gik i luften i september 2014 efter næsten et års omfattende research, forarbejde og mange tekniske forberedelser.

Idéen til Bookenstjerne.dk fik og udviklede Mads Laudrup i samarbejde med sin ven Brian Gellert, da han i efteråret 2013 deltog i TV2-seersuccesen i Vild Med Dans, hvor han dansede sig frem til en fjerdeplads sammen med dansepartneren Claudia Rex. 

"Claudia og jeg - ja, hele holdet på Vild Med Dans - blev daglig bestormet af henvendelser fra nær og fjern - folk, der ville booke os til alverdens sjove ting og sager, have autografer eller måske blot en personlig hilsen fra os.

Det fik Brian og jeg til at tænke nærmere over og diskutere, på hvilke måder man her i den digitale tidsalder måske kunne efterkomme og formalisere dette ganske åbenlyse behov og marked for moderne fankommunikation," siger Mads Laudrup.

Svaret endte - efter mange kreative diskussioner samt adskillige tekniske mellemregninger - med at lande på konceptet og online-markedspladsen Bookenstjerne.dk.

Vores Mål

Hos Book en Stjerne ønsker vi  at udvikle, skabe og eksponere Danmarks førende digitale portal og markedsplads for moderne fankommunikation.

Book en Stjerne.dk sigter efter at løsne op for en ofte tilknappet verden, hvor kommunikationen mellem stjerne og fan som oftest er gået og går via agenter og promotorer, og hvor et stort antal fanhenvendelser aldrig når frem til stjernen.     

Qua vores forretningsidé håber vi at kunne bidrage til ikke blot at modernisere, men også at skabe nye rammer og dimensioner for fankommunikation herhjemme. Vi ønsker at skabe fantastiske oplevelser for fans over hele Danmark.